Onze klanten

Voor wie is de K3 Beachkorfbalset geschikt?

Korfbalclubs
Met de draagbare beachkorfbalset kun je makkelijk je korfbalset meenemen waarheen je maar wilt. Als je lessen geeft op scholen of op kamp gaat met korfballers. Daarnaast is er de mogelijkheid om een sponsor op de korf te vermelden.

Korfballers
Met de beachkorfbalset heb je de mogelijkheid om thuis in de tuin, op de oprit of op een speelveldje je hobby te beoefenen. Doordat hij licht is, kun je hem makkelijk verplaatsen en op elk moment op de gewenste plaats zetten.

Korfbalbonden (internationaal)
Voor sportconsulenten van internationale bonden biedt de beachkorfbalset een uitkomst bij het promoten van korfbal. Zeker in landen waar materialen schaars zijn. Op deze manier zijn de materialen makkelijk mee te nemen en te vervoeren.

Gezinnen
Korfbal is bij uitstek een familiesport. De beachkorfbalset is geschikt voor jong en oud. Omdat de set in hoogte verstelbaar is, kan iedereen korfballen of je nu klein bent of groot.

Scholen
De draagbare korf is ideaal om mee te nemen en ergens op te zetten. Na afloop van de training of wedstrijd ruim je alles makkelijk weer op. Op deze manier hoef je niet bang te zijn dat de materialen beschadigd worden.

Bedrijven
Een bedrijven sportdag, teambuilding op het strand, even bewegen tussen de middag, oefenen voor de bedrijvencompetitie? De draagbare korf biedt hiervoor uitkomst. Bovendien kan het bedrijfslogo er gemakkelijk op aangebracht worden.

Heeft u interesse?
Neem via het contactformulier contact met ons op of bel ons op telefoonnummer 0512-545405 b.g.g. 06-53240785