Een gemakkelijk draagbare korf


Lichtgewicht en eenvoudig te dragen. Play korfball anywhere anytime

De perfecte vrijetijdskorf

 


Voor gebruik op het strand, in de tuin of op de camping

Licht, gemakkelijk en flexibel

 


13,2 kg. In 2 minuten klaar en verstelbaar in hoogte

Producten

Plus-Sport houdt van uitdagingen en het zoeken en vinden van oplossingen die nog niemand eerder heeft laten zien. Heb je dit soort uitdagingen? Probeer het bij Plus-Sport !

Lees meer

Diensten

Plus-Sport gelooft in kwaliteit en tevreden klanten. We zijn klaar om “out of the box” oplossingen aan te dragen voor allerhande problemen in de sport. 

Lees meer

K3 Beachkorfbalset

 ’s Werelds eerste echt draagbare korfbalmand en paal. De set is zo licht van gewicht dat je het bijna met een pink kunt tillen. Het totaal gewicht bedraagt circa 13 kg.

Lees meer

Mogelijkheden

Plus-sport korf biedt mogelijkheden voor gezinnen, scholen, sportverenigingen, bedrijven en individuen op diverse gebieden.

Lees meer

De kernwaarden van Plus-Sport

De begrippen betrouwbaar, bekwaam, vernieuwend en betrokken hebben voor Plus-Sport echt betekenis. Daarop is Plus-Sport aanspreekbaar want Plus-Sport wordt gemaakt door ervaren mensen die bereid zijn deze ervaringen met anderen te delen. Omdat Plus-Sport gelooft in delen met anderen wil zij vanuit die gedachte nieuwe producten en diensten ontwikkelen waar de sport in de volle breedte baat bij heeft. Plus-Sport is bereid van anderen te leren en de opgedane ervaringen via een creatieve manier van werken verder te “verrijken”. Zij wil daarmee met haar klanten een soort “pioniersgedrag” laten zien waarin de wens tot innovatie en koploperschap de drijfveren zijn.